Carl Henryk Wallmark

Mitt namn är Carl Henryk Wallmark och jag är utbildad inom akupunktur och örtmedicin, samt pulsdiagnostik enligt Shen/Hammer systemet. Jag har genomfört mina utbildningar i Sverige, England och i Kina för internationellt välrenommerade och erfarna utövare.

2009 gick jag en specialistutbildning i hudsjukdomar (Diploma of Dermatology) för en av de främsta hudspecialisterna inom kinesisk medicin, Mazin Al-Khafaji, i London, UK. Efter att framgångsrikt ha klarat slutprovet på denna kurs är jag nu medlem av Register of Chinese Medicine Dermatology, som består av 200 medlemmar från 12 olika länder.

Jag har även auskulterat på Dermatologen (Hudavdelningen) på UMAS i Malmö och föreläst på läkarprogrammet.

2010 gick jag en specialistutbildning i infertilitet för Jane Lyttleton och under sista halvan av 2013 och delar av 2014 har jag utbildat mig i Tung style akupunktur för Susan Johnson i UK.

Den gamla och djupa kunskap som finns i kinesisk medicin medför att man aldrig kan bli fullärd. Av denna anledning ser jag det som en absolut nödvändighet att ständigt förkovra och vidareutbilda mig i denna fantastiska vetenskap.

Min västerländska utbildning genomförde jag vid Lunds universitet där jag tog en Master of Science i fysik. Jag har även en lång elitkarriär i det svenska landslaget i karate bakom mig. I dag tränar jag under lite mer lugna former och ägnar en stor del av min tid till att studera och praktisera Buddhadharma, särskilt Mahamudra och Dzogchen traditionerna.

Carin Håkansson

Mitt namn är Carin Håkansson och jag jobbar i receptionen för att se till att alla våra patienter får bästa service och mottagande. Jag är anvarig för mottagningens ekonomi och tidsbokning.

På min fritid sysslar jag med Yoga och praktiserar även Vajrayana buddhism.